16 February 2022

Overnatning På Søndervig Camping

Overnatning På Søndervig Camping

Skilte til Nowhere, Dark Sky Lounge vidner om en innovativ og nærværende tilgang til unikke ferieoplevelser i mørket. Mini-Campingpladsen tilbyder meget rummelige pladser på hver +/- 130 m2. Fred og hygge er visionen for vores lille stykke i Syddanmark.

Hytterne kan rumme 4 personer, så tag bare en ven eller to med! Hytterne er bygget af træ og har alle en lille terrasse foran. Hytterne er uden bad/toilet, men begge dele finder du ca. “Kipling Plus” hotellerne er opgraderet turistklasse, typisk 4-stjernet hoteller. Absolut gode og lækre hoteller, hvor service og kvalitet går op i en højere enhed.

Det er muligt at komme til Lolland fra både Sjælland og Fyn. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd. Her er plads til at slappe af før festivalens start og stadig nyde den magiske Egeskov-atmosfære. Kombiner din Dark Sky Getaway med overnatning på en af Møns skønneste B&B. Overnatning i Guesthouse Klitmøller – Værelse med fælles bad og toilet.

Toiletforhold

Vi tilbyder både overnatning, camping og fiskeri. Byde på myggestik, et kig til stjernerne en skyfri nat, og en mulighed for at være tæt på naturen. Her kan du tage på vandretur i Langås smukke natur langs Gudenåen eller i skoven, fiske i Gudenåen (fiskekort påkrævet) eller tage på cykeltur. Oplev Gudenåen og den omkringliggende, smukke natur. Book en overnatning i en af Withens Camps hytter eller shelter for kun 130,- kr. Vi har en vision om, at de som føler sig ensomme, her kan have et sted hvor de både kan få oplevelser i naturen, og have et sted hvor der altid er selskab og hygge.

  • Her finder I alle de praktiske informationer om jeres ophold i Hvidbjerg Strand Feriepark.
  • Jesperhus er et skønt feriecenter med masser af forskellige overnatningsmuligheder.
  • Vi gør dog opmærksom på at slutrengøring er obligatorisk når man medbringer kæledyr.
  • Endelig har vi 25 hyggelige og billige campinghytter.

Udenfor venter et badekar på løvefødder, udebruser med varmt vand og et bålsted med udstyr til at lave kaffe/te. Vineriets butik agerer reception i butikkens åbningstider. Kommer man uden for butikkens åbningstider kan man gå direkte til sin overnatningsmulighed, som vil stå klar. Tag klassen med på en vildt spændende og lærerig overnatning tæt på dyrenes verden. Med Sov på Savannen får skolen eller institutionen mulighed for at komme på en “rigtig” lejrtur, hvor der laves mad over bål og man sover i det fri. Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet.

Der venter en rigtig dejlig ferie på “Kipling Plus”. Vores Lodges har som oftest en unik beliggenhed og er typisk bygget i natur- materialer. Lobo Lodge er en af Serengetis flotteste lodges og ligeså er beliggenheden. Lodgen ligger i det nordlige Serengeti i det imponerende klippeland.

Sinatur Hotel Frederiksdal

Camp Sjov For Børn er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du har dit eget telt med og hvor dine naboer altid er familier. Her er begrænset med pladser, så det er en god idé at rubbe neglene. Mange bornholmere lejer deres hus, gæsteværelse, camping el.lign.

Som overnattende gæst får du og familien GRATIS adgang til Vandkulturhuset. Sommerferie i Glampingtelte Teltet er rejst, sengen er klar og møblerne er på plads – det er ren glamping. Vi har gjort det nemt at holde ferie hele familien i et telt, uden det behøver blive primitivt. Teltene er placeret tæt på servicebygninger. Glampingteltene kan du se på pladskortet – G81 og G82 Læs mere… Glamping er for dig, der drømmer om en anderledes ferieoplevelse med en unik overnatningsform.

Daler Camping ligger 650 km fra Utrecht og kun 15 km fra den tyske grænse. Aabenraa Citycamping er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til bronzealderen. Nyd et haw af aktiviteter for hele familien både ude- og indendørs aktiviteter. Hold øje med vores aktivitetsoversigt der løbende bliver opdateret med nye aktivitetstilbud. Hyggelig familieplads belliggende i den charmerende fiskeri by Thyborøn. Pladsen ligger kun 300 meter fra Vesterhavet – kast fiskesnøren i vandet, sæt dragen mod vinden eller nyd frisk dukkert i æ Westerhaw.

Søndervig Camping kan desuden tilbyde pladser, hvor du på selve standpladsen har dit eget badeværelse med håndvask, bruser og toilet. ​Skyttehusets camping har i alt 50 strømpladser til campingvogne og autocampere fordelt rundt på pladsen i det kuperede terræn. Disse caravanpladser har hver sin charme, og uanset hvilken plads man vælger, vil man kunne mærke at man er kommet ud i naturen. Skyttehusets camping har to teltområder i første parket, direkte ned til det rolige vand i Svejbæksnævringen mellem Julsø og Borresø. Der kan bestilles strømtilslutning på begge pladser og da vi ikke har inddelt vores teltområder i båse, bestemmer I selv hvor på de to teltområder teltet skal stå.

I den nordvestlige del, lige uden for selve Serengeti ligger Ikoma Wild Camp nær Grumeti-floden. Campen, der ligger mellem to kopje’s har en stor dejlig grund med en hyggelig restaurant og en lille bar. Der er 30 faste telte i lejren, alle opsat på trædækkener.

En dejlig opgradering med masser plads og flotte værelser. Book minimum 14 dage i alt, og få 15% rabat på overnatnings prisen. Restauranten holder åben hver onsdag og fredag. Vi holder gerne fester og selskaber alle ugens dage.

Ved teltene er der placeret et lille telt med et ”safaritoilet” (man er også velkommen til at gå de 300 meter ind til vineriets toiletter). Teltlejrene indeholder udebruser og badekar og dermed varmt vand. Luksus i et Mobilhome Vi har 3 mobilhomes med plads op til 6 personer. Du kan vælge en af disse dejlige mobilhomes på 30 m2 med bad/toilet og med plads til alle. Det er dig der bestemmer hvordan din ferie skal være.

Camps

Udover Highviews faciliteter, er der eget spisetelt ved Coffee Lodgen, hvor man kan vælge at få aftensmaden serveret. Som navnet angiver ligger lodgen direkte ud til Highviews egen kaffeplantage og ikke langt fra deres spa. Springlands Hotel ligger i udkanten af Moshi med flot udsigt til Kilimanjaro. Springlands Hotel er udgangspunktet for vores ture iTanzaniaog fungerer dermed som en slags base camp. Det er ikke luksus, men bestemt pæne, dog ret enkle værelser.

Overnatning I Nærheden Af Bakken

Oplev Fanø, den smukke strand ved vestkysten og de lækre feriehuse tæt på stranden. Camping Mønbroen ligger lige ved en af Danmarks smukkeste broer – Dr. Alexandrines bro, som du kender fra 500 kr. Campingpladsen har et særligt mørkt område til telte, og så kan du bade fra en mole og spise deres økologiske kød fra egen produktion. Hvis du vælger et ophold på Camønogården, vælger du samtidig to certificerede Dark Sky-guider til. Så ingen sprøjtegifte men til gengæld lufttørret sengetøj og økologisk mad. Vi har også ferielejligheder og hytter med køkken, toilet og bad til udlejning.

Translate »